


Από το κοσμοπολίτικο νησί της Ρόδου δεν θα μπορούσε να λείπει το ενδιαφέρον του επισκέπτη στην γαστρονομία. Όπως ο τοπικός πληθυσμός με τις εξορμήσεις του στα διάφορα χωριά αναζητεί τα παραδοσιακά φαγητά, προϊόντα και ποτά συνδυάζοντας τα με μια βόλτα στην εξοχή έτσι και ο κάθε επισκέπτης θέλει να πάρει και να γευτεί κάτι από τον τόπο των διακοπών του. Σημείο αναφοράς παραδοσιακής κουζίνας είναι η Ταβέρνα ΜΑΡΟΥΛΛΑΚΗΣ στο χωριό ΕΜΠΩΝΑ, με πείρα από παππούδες γιαγιάδες σε παιδιά και εγγόνια, πείρα που εγγυάται την πλήρη και αξέχαστη ικανοποίηση του επισκέπτη σε έναν χώρο παραδοσιακό στο κέντρο του χωριού, φτιαγμένο με μεράκι . Τα επιλεγμένα τοπικά προϊόντα αναδύουν μαζί με το αγνό παρθένο ελαιόλαδο μοναδικές γεύσεις νησιωτικής ελληνικής κουζίνας τα οποία συνδυάζονται με τα εκλεκτά ντόπια κρέατα ψημένα στα κάρβουνα.



